Neal's Yard Remedies
Nourishing Orange Flower Toner

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 200 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Neal's Yard Remedies Nourishing Orange Flower Toner

Kuivan ihon kasvovesi, joka raikastaa ihon välittömästi! Neal's Yard Remedies Nourishing Orange Flower Toner poistaa kasvoilta viimeisetkin epäpuhtaudet ja valmistelee ihon hoitotuotteille. Kasvoista tulee hehkeät ja raikas tuoksu virkistää!

  • Sopii vegaaneille
  • Kuivalle iholle

Koko: 200 ml

Käyttö

Kostuta vanulappu kasvovedellä ja pyyhi kasvojen iho hellästi.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Käyttö

Kostuta vanulappu kasvovedellä ja pyyhi kasvojen iho hellästi.

Ainesosat

Aqua (Water),Glycerin,Potassium Sorbate,Alcohol Denat.,Citral,Limonene,Farnesol,Geraniol,Coco-Glucoside,Levulinic Acid,Aloe barbadensis (Aloe vera) leaf juice powder*,Linalool. *Organically produced ingredient. Natural constituent of essential oils listed.,Citrus aurantium (Neroli) flower oil*

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.