Neal's Yard Remedies
Seaweed & Arnica Foaming Bath

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 200 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Neal's Yard Remedies Seaweed & Arnica Foaming Bath

Neal's Yard Remedies Seaweed & Arnica Foaming Bath on aromaattinen kylpyöljy, joka muodostaa veteen runsaan ja rentouttavan vaahdon. Rauhoittava tuoksu muodostuu laventelista, sitruunasta, katajasta ja männystä. Hyväksi sekä iholle että mielelle!

Koko: 200 ml

Käyttö

Lisää kylpyveteen muutama tippa tuotetta. Sopii erityisen hyvin käytettäväksi treenin jälkeen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Käyttö

Lisää kylpyveteen muutama tippa tuotetta. Sopii erityisen hyvin käytettäväksi treenin jälkeen.

Ainesosat

Aqua (Water),Citric Acid,Sodium Methyl Cocoyl Taurate,Citral,Coumarin,Limonene,Geraniol,Coco-Glucoside,Lauryl Betaine,Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*,sodium chloride (salt),Aloe barbadensis (Aloe vera) leaf juice powder*,Propolis extract*,Alcohol denat.*,Linalool. *Organically produced ingredient. Natural constituent of essential oils listed.,Symphytum officinale (Comfrey) leaf extract*,Citrus limonum (Lemon) peel oil expressed*,Pinus sylvestris (Pine) leaf oil*,Juniperus communis (Juniper) fruit oil*,Arnica montana (Arnica) extract*,Juniperus communis (Juniper) fruit extract*,Fucus vesiculosus (Seaweed) extract*

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.