Nurme
Avocado Oil

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
16,50 €
16,50 €
Valinta : 100 ml
Tuotetiedot

Nurme Avocado Oil

Nurme Avocado Oil -avokadoöljy on vitamiinipitoinen, keskitäyteläinen luonnonöljy, joka kosteuttaa ja pehmentää kuivaa ihoa. Avokadon hedelmälihasta saatava ravinteikas öljy sisältää runsaasti mineraaleja sekä A-, B1-, B2- ja D-vitamiineja.

Avokadoöljy sopii erinomaisesti ravitsemaan kuivaa ihoa ja sitä voidaan käyttää myös hiusten ja hiuspohjan sekä kynsien ja kynsinauhojen hoitoon. Luonnonmukainen avokadoöljy sopii hyvin aikuisen, helposti kuivuvan ihon hoitoon. Avokadoöljyä voidaan käyttää myös hoitamaan auringon paahtamaa ihoa.

  • Avokadoöljy ihon, hiusten ja kynsien hoitoon
  • 100% luonnonmukainen
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 100 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Persia Gratissima (Avocado) Oil

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.