Nurme
Avocado Oil Shampoo Bar (For dark hair)

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 100 g
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Nurme Avocado Oil Shampoo Bar (For dark hair)

Nurme Avocado Oil Shampoo Bar on luonnonmukainen shampoopala, joka on kehitetty erityisesti tummille hiuksille. Palashampoo sisältää syväkosteuttavaa avokadoöljyä, joka auttaa lisäämään sameiden ja elottomien hiusten elinvoimaisuutta lisäämällä niiden kiiltoa ja runsautta.

Kiinteä, luonnonmukainen shampoopala on ympäristöystävällinen tapa pestä hiukset. Huomioithan, että hiuksilta voi mennä muutama viikko tottua palashampoon käyttöön.

  • Luonnonmukainen shampoopala
  • Tummille hiuksille
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 100 g

Käyttö

Hiero shampoopalaa märkiin hiuksiin saadaksesi aikaan vaahdon. Hiero vaahtoa hiuspohjaa ja huuhtele se hiuksista huolella. Käytä tarvittaessa hoitoainetta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Citric Acid,Cocos Nucifera (Coconut) Oil,Aqua,Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,Persea Gratissima (Avocado) Oil,Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil,Ricinus Communis Seed (Castor) Oil,Sodium Borate (Borax)

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.