Nurme
Basil Essential Oil

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 10 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Nurme Basil Essential Oil

Nurme Basil Essential Oil on aromaattinen basilikaöljy, jota käytetään aromaterapiassa stimuloivana, raikastavana ja stressiä lievittävänä eteerisenä öljynä. Basilikan eteeristä öjyä voi käyttää höyryhengityksessä, kylpyvedessä, kompressoreissa, tuoksulyhdyssä sekä hieronnassa (perusöljyyn sekoitettuna).

Kansanparannuksessa basilikan eteeristä öljyä on perinteisesti käytetty apuna ruuansulatusongelmissa, helpottamassa vilustumisen johtuvia hengitysoireita, matkapahoinvoinnin hoidossa, helpotuksena hammassärkyyn sekä hyttysten ja hyönteisten puremiin.

Hiutenhoidossa eteerinen basilikaöljy auttaa elävöittämään elottomilta näyttäviä hiuksia ja lisäämään niiden kiiltoa. Ihonhoidossa basilikan eteerinen öljy auttaa palauttamaan väsyneen ihon elinvoimaisuutta.

  • Eteerinen öljy - Basilika
  • Tuoksu: makea, vehreä, kamferinen, mausteinen, kevyt, lakritsinen
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 10 ml

Basilikan eteerinen öljy sopii hyvin yhteen näiden eteeristen öljyjen kanssa:

  • Laventelin eteerinen öljy
  • Limen eteerinen öljy
  • Bergamotin eteerinen öljy

Huom! Älä koskaan käytä eteeristä öljyä suoraan iholle tutustumatta eteeristen öljyjen oikeaoppiseen annosteluun ja käyttöön. Jos olet raskaana tai imetät, selvitä aina ensin, onko valitsemasi eteerisen öljyn käyttö suositeltavaa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Ocimum Basilikum Herb Oil

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.