Nurme
Birch Leaf Soap

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : 100 g
Tuotetiedot

Nurme Birch Leaf Soap

Käsintehty Nurme Birch Leaf Soap -koivusaippua hyödyntää koivunlehtiä, joita on kansanparannuksessa käytetty apuna useiden erilaisten iho-ongelmien hoidossa. Yhdessä eukalyptusöljyn kanssa ne auttavat palauttamaan ihon kosteustasapainon samalla kun luonnonmukainen saippua puhdistaa ihon hellästi.

Luonnonmukaisen palasaippuan nostalginen tuoksu henkii perinteisen saunan tunnelmaa.

  • Käsintehty koivusaippua
  • Sisältää koivunlehtiä ja eukalyptusöljyä
  • Luonnonmukainen koostumus
  • Vegaaninen tuote

Koko: 100 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Cocos Nucifera (Coconut) Oil,Aqua,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter,Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,Elaeis Guineensis (Palm) Oil,Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil,abies sibirica (siberian fir) needle oil,Limonene*. * Occurs naturally in essential oils,Betula Alba (Birch) Leaf

Katso lisää vastaavia kuin Birch Leaf Soap

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.