Nurme
Black Sheep - Felted Soap

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 80 g
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Nurme Black Sheep - Felted Soap

Nurme Black Sheep Felted Soap -tervasaippua on valmistettu käsin Virossa ja siihen on huovutettu kerros Saarenmaan lampaanvillaa. Lampaanvilla vaahdottaa tervasaippuan ja hieroo ihoa mahdollistaen samalla saippuan käytön loppuun asti. Huopasaippuasta saa kädellä helposti otteen eikä saippua luisu sormista, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi lasten käyttöön. Huopasaippuassa on ripustuslenkki kuivumisen helpottamiseksi. Huopasaippuan villapäällistä voi saippuan loputtua käyttää kasvojen tai vartalon puhdistukseen pesusienen tavoin.

  • Huovalla päällystetty tervasaippua
  • Väri: musta
  • Täyteläinen vaahto
  • Tukeva ote saippuasta

Koko: 80 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Cocos Nucifera (Coconut) Oil,Aqua,Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil,Pinus Palustris (Pine) Wood Tar

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.