Nurme
Carrot - Vitamin Soap

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 100 g
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Nurme Carrot-Vitamin Soap

Nurme Carrot-Vitamin Soap on luonnonmukainen palasaippua, joka sopii erinomaisesti vartalon ihon päivittäiseen pesuun. Hellävaraista porkkana-vitamiinisaippuaa voi käyttää myös kasvojen puhdistukseen. Luonnonmukainen palasaippua sisältää antioksidanttisia E- ja A-vitamiineja, jotka auttavat ehkäisemään ihon ikäntymistä. Saippuan raikas sitrustuoksu virkistää kehon ja aistit.

  • Luonnonmukainen palasaippua
  • Päivittäiseen käyttöön
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 100 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Cocos Nucifera (Coconut) Oil,Aqua,Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil,Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil,salvia sclarea (clary sage) oil,Limonene*,Linalool*. * Occurs naturally in essential oils,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (and) Beta-Carotene

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.