Nurme
Castor Oil

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : 100 ml
Tuotetiedot

Nurme Castor Oil

Luonnonmukainen Nurme Castor Oil -riisiniöljy on monikäyttöinen ainesosa, jota käytetään hiuspohjassa tukemassa hiusten kasvua ja ripsissä tukemassa pitkien, runsaampien ja hyvinvoinvien ripsien kasvua.

Puhdistettu, 100% risiiniöljy on koostumukseltaan paksua ja täyteläistä. Risiiniöljyä voidaan sekoittaa esimerkiksi kookosöljyyn tai manteliöljyyn, jotta sitä on helpompi käyttää erityisesti hiuspohjassa.

  • Puhdistettu risiiniöljy
  • 100% luonnonmukainen koostumus
  • Vegaaninen tuote
  • Käytetään edistämään ripsien ja hiusten kasvua

Koko: 100 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

Katso lisää vastaavia kuin Castor Oil

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.