Nurme
Citronella Essential Oil

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 10 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Nurme Citronella Essential Oil

Nurme Citronella Essential Oil on aromaattinen sitronellaöljy, jota käytetään aromaterapiassa helpottamassa surumielisyyttä ja ahdistusta, kohottamassa mielialaa ja virkistämässä. Eteerinen sitronellan öljy sopii käytettäväksi tuoksulyhdyssä ja hieronnassa (perusöljyyn sekoitettuna).

Kansanparannuksessa sitronellan eteeristä öljyä on käytetty apuna haavojen parantamisessa sekä tuomassa helpotusta tulehduksiin, ruuansulatusvaivoihin ja kuukautiskipuihin. Sitronellan eteerinen öljy auttaa myös lisäämään hikoilua, minkä avulla se puhdistaa kehoa. Eteerisen sitronellan öljyn on myös uskottu stimuloivan verenkiertoa ja tasapainottavan hormonijärjestelmää. Sitronellan eteeristä öljyä kätetään myös luonnonmukaisena hyönteiskarkottimena.

Kosmetiikassa sitronellan eteeristä öljyä käytetään sen voimakkaan tuoksun vuoksi hajusteena saippuoissa, voiteissa ja deodoranteissa.

  • Eteerinen öljy - sitronella
  • Tuoksu: raikas, sitruksinen, vahva
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 10 ml

Sitronellan eteerinen öljy sopii hyvin yhteen näiden eteeristen öljyjen kanssa:

  • Sitruunan eteerinen öljy
  • Seetrin eteerinen öljy
  • Eukalyptuksen eteerinen öljy
  • Piparmintun eteerinen öljy
  • Bergamotin eteerinen öljy
  • Appelsiinin eteerinen öljy

Huom! Älä koskaan käytä eteeristä öljyä suoraan iholle tutustumatta eteeristen öljyjen oikeaoppiseen annosteluun ja käyttöön. Jos olet raskaana tai imetät, selvitä aina ensin, onko valitsemasi eteerisen öljyn käyttö suositeltavaa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Cymbopogon Winterianus Herb Oil

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.