Nurme
Coconut Butter for hair and body

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
19,95 €
19,95 €
Valinta : 200 ml
Tuotetiedot

Nurme Coconut Butter for Hair and Body

Nurme Coconut Butter for Hair and Body -kookosvoi ravitsee ihoa jättäen sille kosteutetun ja pehmeän tunteen. Kookosvoi sisältää luonnostaan runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat ennaltaehkäisemään ihon ikääntymistä ja säilyttämään ihon kimmoisuutta. Nurme Coconut Butter for Hair and Body sisältää puhdasta kookosvoita sekä sen säilymistä tukevaa, antioksidanttista E-vitamiinia.

Nopeasti iholle imeytyvä kookosvoi sopii erityisesti normaalin ja kuivan ihon hoitoon. Kookosvoita voidaan myös käyttää hiuspohjan hoitoon tukemaan hiusten kasvua ja vähentämään hiuspohjan kiristelyä. Käyttäessäsi kookosvoita hiuksiin hiero sitä päänahkaan ja hiusten pituuksiin ja anna sen vaikuttaa 30 minuuttia ennen hiusten pesua.

Huomioithan purkkia avatessasi, että kookosvoi sulaa 21 C asteen lämpötilassa ja muuttuu kiinteästä juoksevaksi. Sulanut kookosvoi voidaan jähmettää jääkaapissa ennen sen käyttöä. Kookosvoin säännöllinen sulaminen ei vaikuta sen ominaisuuksiin.

  • Kookosvoi ihon ja hiusten hoitoon
  • Normaalista kuivalle iholle
  • Sopii myös hiuspohjan hoitoon
  • Imeytyy nopeasti
  • 100% luonnonmukainen koostumus
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 200 ml

Curly Girl -metodiin sopiva tuote

Tämä tuote sopii käytettäväksi kiharien hiusten hoidossa Curly Girl -metodin mukaisesti. Katso kaikki Curly Girl Methodiin sopivat tuotteet täältä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Cocos Nucifera (Coconut) Oil,Tocopherol (Vitamin E)

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.