Nurme
Goat's Milk Soap

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
7,50 €
7,50 €
Valinta : 100 g
Tuotetiedot

Nurme Goat's Milk Soap

Käsintehty Nurme Goat's Milk Soap -vuohenmaitosaippua puhdistaa ihon hellävaraisesti kuivattamatta sitä. Luonnonmukainen palasaippua hyödyntää vuohenmaitoa, joka sisältää erityisen korkean pitoisuuden ihon uudistumista tehostavaa A-vitamiinia.

Luonnonmukainen saippua auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja edistämään sen kautta ihon hyvinvointia. Iholle miellyttävän tunteen tuova luonnonmukainen palasaippua sopii erityisesti käytettäväksi talvella, kun iho kuivuu tavallista enemmän.

  • Luonnonmukainen vuohenmaitosaippua
  • Sopii erityisesti kuivalle iholle

Koko: 100 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Cocos Nucifera (Coconut) Oil,Aqua,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter,Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,Elaeis Guineensis (Palm) Oil,Goat's Milk Powder

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.