Nurme
Grapefruit Essential Oil

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : 10 ml
Tuotetiedot

Nurme Grapefruit Essential Oil

Nurme Grapefruit Essential Oil aromaattinen greippiöljy, jota käytetään aromaterapiassa kehon jännitystä vähentävänä, rentouttavana sekä mielialaa kohentavana eteerisenä öljynä. Eteeristä greippiöljyä käytetään diffuuserissa raikastamassa huoneilmaa ja poistamassa epämiellyttäviä hajuja kuten tupakan hajua.

Kansanparannuksessa eteeristä greippiöljyä on käytetty puhdistamassa kehoa, tehostamassa lymfajärjestelmää (ja sen kautta koko immuunijärjestelmää) sekä tukemassa ruuansulatusta. Eteerisen greippiöljyn on väitetty laskevan verenpainetta, lisäävän ruokahalua sekä vaikuttavan hermojärjestelmään positiivisesti vähentämällä stressiä, jännitystä ja auttamalla lisäämään hyviä ajatuksia.

Greipin eteerinen öljy sopii käytettäväksi kylpyvedessä, tuoksulyhdyssä ja hieronnassa (perusöljyyn sekoitettuna). Ihonhoidossa greipin eteerinen öljy voi auttaa vähentämään näkyvää selluliittia sekä tuomaan helpotusta useisiin iho-ongelmiin. Eteerinen greippiöljy on myös suosittu tuoksuaine hajuvesissä. Hiustuotteissa eteerinen greippiöljy voi auttaa lisäämään hiusten kiiltoa ja tehostaa hiusten kasvua. Erityisen hyvin eteerinen greippiöljy sopii käytettäväksi rasvoittuville hiuksille.

  • Eteerinen öljy - greippi
  • Tuoksu: sitruksinen, raikas, vahva, makea, lämmin
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 10 ml

Greipin eteerinen öljy sopii hyvin yhteen näiden eteeristen öljyjen kanssa:

  • Männyn eteerinen öljy
  • Sitruunan eteerinen öljy
  • Palmarosan eteerinen öljy
  • Kanelin eteerinen öljy
  • Inkiväärin eteerinen öljy
  • Katajan eteerinen öljy
  • Neilikan eteerinen öljy

Huom! Älä koskaan käytä eteeristä öljyä suoraan iholle tutustumatta eteeristen öljyjen oikeaoppiseen annosteluun ja käyttöön. Jos olet raskaana tai imetät, selvitä aina ensin, onko valitsemasi eteerisen öljyn käyttö suositeltavaa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Citrus Grandis Peel Oil

Katso lisää vastaavia kuin Grapefruit Essential Oil

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.