Nurme
Hemp Oil Shampoo Bar (For normal and oily hair)

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : 100 g
Tuotetiedot

Nurme Hemp Oil Shampoo Bar (For normal and oily hair)

Nurme Hemp Oil Shampoo Bar on luonnonmukainen shampoopala, joka on kehitetty erityisesti normaaleille ja rasvoittuville hiuksille. Palashampoo sisältää hamppuöljyä, joka auttaa rauhoittamaan ärtynyttä hiuspohjaa ja suojaamaan hiuksia ulkoisilta rasitteilta.

Kiinteä, luonnonmukainen shampoopala on ympäristöystävällinen tapa pestä hiukset. Huomioithan, että hiuksilta voi mennä muutama viikko tottua palashampoon käyttöön.

  • Luonnonmukainen palashampoo
  • Normaaleille ja rasvoittuville hiuksille
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 100 g

Käyttö

Hiero shampoopalaa märkiin hiuksiin saadaksesi aikaan vaahdon. Hiero vaahtoa hiuspohjaa ja huuhtele se hiuksista huolella. Käytä tarvittaessa hoitoainetta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Cocos Nucifera (Coconut) Oil,Aqua,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil,Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,Elaeis Guineensis (Palm) Oil,Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil,Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil,Ricinus Communis Seed (Castor) Oil,Malaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil,Limonene*. * Occurs naturally in essential oils

Katso lisää vastaavia kuin Hemp Oil Shampoo Bar (For normal and oily hair)

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut