Nurme
Juniper Berry Essential Oil

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 10 ml
Tuotetiedot

Nurme Juniper Berry Essential Oil

Nurme Juniper Berry Essential Oil on aromaattinen katajanmarjaöljy, jota käytetään aromaterapiassa rentouttavana, mielen jännittyneisyyttä poistavana ja ajatuksia kirkastavana eteerisenä öljynä. Katajan eteerinen öljy sopii käytettäväksi kylpyvedessä, höyryhengityksessä, tuoksulyhdyssä, kompressissa sekä hieronnassa (perusöljyyn sekoitettuna). Katajan eteeristä öljyä käytetään myös siivouksessa.

Kansanparannuksesta katajan eteerisen öljyn on perinteisesti uskottu poistavan kehosta epäpuhtauksia, tehostavan immuunijärjestelmää, stimuloivan verenkiertoa, vähentävän turvotusta ja helpottavan kramppeja. Sen on myös uskottu suojaavan ja vahvistavan ikeniä, helpottavan hammassärkyä, poistavan liiallisia suolistokaasuja sekä helpottavan ruuansulatusta ja kuukautiskipuja. Katajan eteerisen öljyn on uskottu myös auttavan poistamaan uupumusta ja uneliaisuutta.

Kosmetiikassa katajan eteeristä öljyä käytetään hajuvesissä, ihonhoitotuotteissa ja hiustuotteissa.

  • Eteerinen öljy - kataja
  • Tuoksu: puinen, makea, raikas, savuinen
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 10 ml

Katajan eteerinen öljy sopii hyvin yhteen näiden eteeristen öljyjen kanssa:

  • Salvian eteerinen öljy
  • Rosmariinin eteerinen öljy
  • Eukalyptuksen eteerinen öljy
  • Bergamotin eteerinen öljy

Huom! Älä koskaan käytä eteeristä öljyä suoraan iholle tutustumatta eteeristen öljyjen oikeaoppiseen annosteluun ja käyttöön. Jos olet raskaana tai imetät, selvitä aina ensin, onko valitsemasi eteerisen öljyn käyttö suositeltavaa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Juniperus Communis Fruit Oil

Katso lisää vastaavia kuin Juniper Berry Essential Oil

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.