Nurme
Magnesiumchloride for foot bath

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 1500 g
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Nurme Magnesiumchloride for Foot Bath

Nurme Magnesiumchloride for Foot Bath on luonnonmukainen jalkakylpy, joka hyödyntää magnesiumkloridia. Jalkakylpytuotteen magnesiumkloridi on peräisin 2000 metrin syvyydessä sijaitsevan, 250 miljoona vuotta vanhan eurooppalaisen Zechstein-meren pohjasta, joka on suojassa ulkoisilta saasteilta.

Magnesiumin puute voi aiheuttaa lihaskramppeja ja vaikuttaa uneen. Ravinnosta voi olla vaikeaa saada tarpeeksi magneesiumia ja erilaiset lisäravinteet voivat aiheuttaa ikäviä sivuvaikutuksia kuten esimerkiksi ruuansulatusongelmia. Nopein ja tehokkain tapa saada kehoon lisää magnesiumia onkin imeyttää sitä ihon läpi esimerkiksi magneesiumia sisältävän jalkakylvyn avulla. Näin magnesium pääsee nopeasti soluihin.

Riittävä magnesiumin saanti auttaa helpottamaan lihaskramppeja, rentouttamaan lihaksia, parantamaan unen laatua ja helpottamaan nukahtamista. Lisäksi se voi vahvistaa hampaita, pitää verensokerin tasapainossa, normalisoida verenpainetta ja jopa auttaa masennukseen.

  • Luonnonmukainen jalkakylpy
  • Vegaaninen koostumus

Käyttö

Liuota 100-150 g (kourallinen) tuotetta neljään litraan lämmintä vettä (n. 37-41°C) ja kylvetä jalkoja 15-20 minuuttia. Tee jalkakylpy 2-3 kertaa viikossa tai tarvittaessa useamminkin.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.