Nurme
Palmarosa Essential Oil

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 10 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Nurme Palmarosa Essential Oil

Nurme Palmarosa Essential Oil on palmarosan aromaattinen öljy, jota käytetään aromaterapiassa helpottamassa ahdistusta, rauhoittamassa mieltä ja kohottamassa mielialaa. Eteerinen palmarosaöljy sopii käytettäväksi höyryhengityksessä, tuoksulyhdyssä sekä raikastamassa huoneilmaa. Palmarosan eteerisellä öljyllä on ihoa lämmittäviä ja rauhoittavia vaikutuksia, joiden vuoksi sitä sekoitetaan hieronnassa perusöljyyn vain hyvin pieni määrä.

Kansanparannuksessa palmarosan eteeristä öljyä on perinteisesti käytetty helpottamaan tulehduksia ja lihasjännitystä sekä vahvistamaan hermojärjestelmää.

Kosmetiikkateollisuudessa eteerinen palmarosaöljy on suosittu hajuvesissä, joissa sitä käytetään sen ruusuisen vivahteen vuoksi usein korvaamassa ruusun eteeristä öljyä. Palmarosan eteerisen öljyn uskotaan stimuloivan ihosolujen uudistumista ja siten elvyttävän ihoa ja lisäävän sen elinvoimasuutta. Tämän vuoksi palmarosan eteerinen öljyä käytetään kuivan ja ikääntyvän ihon hoidossa. Eteerisellä palmarosaöljyllä on myös talineritystä tasapainottava vaikutus, minkä vuoksi se sopii rasvoittuvallekin iholle loistavasti.

  • Eteerinen öljy - palmarosa
  • Tuoksu: makea, ruusuinen, aavistuksen sitruksinen, kukkainen, raikas
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 10 ml

Palmarosan eteerinen öljy sopii hyvin yhteen näiden eteeristen öljyjen kanssa:

  • Ylang ylangin eteerinen öljy
  • Limen eteerinen öljy
  • Basilikan eteerinen öljy
  • Laventelin eteerinen öljy
  • Sitruunaruohon eteerinen öljy
  • Bergamotin eteerinen öljy
  • Appelsiinin eteerinen öljy

Huom! Älä koskaan käytä eteeristä öljyä suoraan iholle tutustumatta eteeristen öljyjen oikeaoppiseen annosteluun ja käyttöön. Jos olet raskaana tai imetät, selvitä aina ensin, onko valitsemasi eteerisen öljyn käyttö suositeltavaa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Cymbopogon Martini Oil

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.