Nurme
Patchouli Essential Oil

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 10 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Nurme Patchouli Essential Oil

Nurme Patchouli Essential Oil on aromaattinen patsuliöljy, jota käytetään aromaterapiassa vähentämässä stressiä, energisoimassa mieltä sekä poistamassa ahdistusta ja jännitystä. Patsulin eteerinen öljy sopii käytettäväksi kylpyvedessä, tuoksulyhdyssä ja hieronnassa (pohjaöljyyn sekoitettuna). Eteerinen patsuliöljy tunnetaan myös lemmenrohtona.

Kansanparannuksessa patsulin eteeristä öljyä on suosittu sen puhdistavien vaikutuksien vuoksi. Eteerisen patsuliöljyn uskotaan auttavan kiihdyttämään aineenvaihduntaa, poistavan nestekertymiä, auttavan laskemaan kuumetta sekä suojaamaan haavaumia, nopeuttamaan niiden paranemista ja vähentämään arpikudoksen muodostumista. Patsulin eteeristä öljyä on käytetty myös useiden iho-ongelmien hoitoon. Patsulin eteerisen öljyn uskotaan tehostavan verenkiertoa, rentouttavan, saavan aikaan syvää unta sekä vahvistavan ikeniä.

Kosmetiikassa patsulin eteeristä öljyä käytetään hajuja peittävänä aineena, hajuvesissä, ihonhoitotuotteissa sekä hiustuotteissa poistamassa hilsettä ja tasapainottamassa hiuspohjaa.

  • Eteerinen öljy - patsuli
  • Tuoksu: lämmin, puinen, täyteläinen, vahva, mausteinen, maanläheinen
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 10 ml

Patsulin eteerinen öljy sopii hyvin yhteen näiden eteeristen öljyjen kanssa:

  • Ylang ylangin eteerinen öljy
  • Sitruunan eteerinen öljy
  • Laventelin eteerinen öljy
  • Bergamotin eteerinen öljy
  • Appelsiinin eteerinen öljy

Huom! Älä koskaan käytä eteeristä öljyä suoraan iholle tutustumatta eteeristen öljyjen oikeaoppiseen annosteluun ja käyttöön. Jos olet raskaana tai imetät, selvitä aina ensin, onko valitsemasi eteerisen öljyn käyttö suositeltavaa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Pogostemon Cablin Oil

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.