Nurme
Peppermint Essential Oil

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 10 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Nurme Peppermint Essential Oil

Nurme Peppermint Essential Oil on aromaattinen piparminttuöljy, jota käytetään aromaterapiassa raikastamassa, energisoimassa ja lievittämässä stressiä. Piparmintun eteerinen öljy sopii käytettäväksi diffuuserissa, saunassa löylyvedessä, tuoksulyhdyssä ja hyvin pieninä määrinä perusöljyyn sekoitettuna hieronnassa.

Kansanparannuksessa eteeristä piparminttuöljyä on perinteisesti käytetty avuksi ruuansulatusongelmissa, flunssan oireiden helpotuksessa, raikastamassa hengitystä, tuomassa helpotusta päänsärkyyn ja pahoinvointiin, tehostamassa verenkiertoa sekä parantamassa muistia.

Kosmetiikassa piparmintun eteerinen öljy on erityisen suosittua hammastahnoissa. Piparmintun eteeristä öljyä käytetään myös voiteissa, mutta sen sisältämä mentoli saa iholla aikaan voimakkaasti viilentävän tunteen, minkä vuoksi sitä käytetään vain hyvin pieninä pitoisuuksina. Eteeristä piparminttuöljyä käytetään myös energisoivissa suihkusaippuoissa ja shampoossa, jossa sen virkistävä efekti voi tuntua erityisen miellyttävältä. Piparmintun eteerinen öljy auttaa stimuloimaan hiusten kasvua, lisäämään hiusten kiiltoa sekä ehkäisemään hilsettä.

  • Eteerinen öljy - piparminttu
  • Tuoksu: raikas, minttuinen, vahva
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 10 ml

Piparmintun eteerinen öljy sopii hyvin yhteen näiden eteeristen öljyjen kanssa:

  • Laventelin eteerinen öljy
  • Sitruunan eteerinen öljy
  • Limen eteerinen öljy
  • Eukalyptuksen eteerinen öljy
  • Rosmariinin eteerinen öljy
  • Mandariinin eteerinen öljy
  • Appelsiinin eteerinen öljy

Huom! Älä koskaan käytä eteeristä öljyä suoraan iholle tutustumatta eteeristen öljyjen oikeaoppiseen annosteluun ja käyttöön. Jos olet raskaana tai imetät, selvitä aina ensin, onko valitsemasi eteerisen öljyn käyttö suositeltavaa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Mentha Piperita Oil

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.