Nurme
Pine Tar Soap

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
7,50 €
7,50 €
Valinta : 100 g
Tuotetiedot

Nurme Pine Tar Soap

Käsintehty Nurme Pine Tar Soap -palasaippua hyödyntää luonnnmukaista mäntytervaa, jota on käytetty satojen vuosien ajan kansanparannuksessa hoitamassa kuivaa ihoa. Luonnonmukainen mäntytervasaippua sopii loistavasti sekä suihkusaippuaksi että käytettäväksi saunassa. Monet käyttävät tätä luonnonmukaista saippuaa myös shampoona ja kasvojen pesussa. Monipuolinen palasaippua sopii avuksi myös parranajoon.

Saippuan luonnonmukainen koostumus muodostuu vain viidestä luonnon ainesosasta: oliiviöljystä, kookosöljystä, aprikoosiöljystä, mäntytervasta ja vedestä.

  • Luonnonmukainen mäntytervasaippua
  • Antibakteerinen
  • Käsintehty palasaippua
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 100 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Cocos Nucifera (Coconut) Oil,Aqua,Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil,Pinus Palustris (Pine) Wood Tar

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.