Nurme
Nurme Sea Mineral Scrub

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
18,95 €
18,95 €
Valinta : 300 g
Tuotetiedot

Nurme Sea Mineral Scrub

Nurme Sea Mineral Scrub on luonnonmukainen vartalokuorinta, joka hyödyntää mineraalipitoista suolaa, hoitavia luonnon öljyjä (jojobaöljy ja oliiviöljy) sekä raikkaalta tuoksuvaa piparminttua. Luonnonmukainen vartalokuorinta irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja saa ihon tuntumaan pehmeämmältä ja raikkaalta. Merisuolan ja piparmintun yhdistävä vartalokuorinta auttaa lisäksi häivyttämään näkyvää selluliittia. Meren mineraalit ovat myös tunnettuja puhdistavasta vaikutuksestaan sekä kyvystään tehostaa ihon verenkiertoa.

  • Luonnonmukainen suolakuorinta vartalolle
  • Sisältää piparmintun eteeristä öljyä
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 300 g

Käyttö

Hiero pyörivin liikkein pieni määrä suolakuorintaa vartalon iholle ja anna sen vaikuttaa iholla muutama minuutti ennen kuin huuhtelet kuorinnan iholta. Älä pese ihoa kuorinnan jälkeen saippualla, jotta kuorinnan iholle jättämät hoitavat öljyt voivat vaikuttaa mahdollisimman hyvin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,Mentha Piperita (Peppermint) Oil,Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil,Maris Sal (Sea Salt),Simmondsia Shinensis (Jojoba) Seed Oil,Sodium Benzoate (and) Potassium Sorbate,Tocopherol (Vitamin E). Limonene*. * Occurs naturally in essential oils

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.