Nurme
Soap Bar for Men

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
8,95 €
8,95 €
Variantti : 100 g
Tuotetiedot

Nurme Soap Bar for Men

Nurme Soap Bar for Men on luonnonmukainen palasaippua, joka on kehitetty erityisesti miehille. 2in1-palasaippua sopii sekä vartalon pesuun että avuksi parranajoon. Antiseptinen, käsintehty palasaippua puhdistaa ihon tehokkaasti luonnonmukaisilla ainesosilla. Palasaippua sisältää aktiivihiiltä, joka on tunnettu epäpuhtauksia sitovasta vaikutuksestaan.

  • Palasaippua miehille
  • Vartalolle ja parranajoon
  • Antiseptinen
  • Sisältää aktiivihiiltä
  • Luonnonmukainen koostumus
  • Vegaaninen tuote

Koko: 100 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Cocos Nucifera (Coconut) Oil,Aqua,Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil,Sodium Chloride (Sea Salt),salvia sclarea (clary sage) oil,Limonene*,Juniperus Communis (Juniper) Fruit Oil,Activated Charcoal,Linalool*.* Occurs naturally in essential oils

Katso lisää vastaavia kuin Soap Bar for Men

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.