Nurme
Spearmint Essential Oil

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
11,50 €
11,50 €
Valinta : 10 ml
Tuotetiedot

Nurme Spearmint Essential Oil

Nurme Spearmint Essential Oil on aromaattinen viherminttuöljy, jota käytetään aromaterapiassa virkistämässä mieltä sekä helpottamassa stressiä ja keskittymistä. Vihermintun eteerinen öljy sopii käytettäväksi tuoksulyhdyssä, raikastamassa huoneilmaa sekä saunassa löylyvedessä.

Kansanparannuksessa vihermintun eteeristä öljyä on käytetty haavaumien ja infektioiden hoidossa uskoen sen tulehdusten vastaistiin ominaisuuksiin ja kykyyn nopeuttaa haavojen parantumista. Vihermintun eteerisen öljyn sisältämän mentolin vuoksi sitä on myös käytetty viilentävänä ja rentouttavana aineena lihasjännityksen ja lihaskramppien hoitoon. Vihermintun eteeristä öljyä käytetään lisäksi helpottamassa päänsärkyä ja ruuansulatusongelmia, tuomassa apua kuumeeseen ja unettomuuteen sekä tukemassa verenkiertoa. Vihermintun eteerinen öljy auttaa myös pitämään hyttysiä ja muita hyönteisiä loitolla.

Kosmetiikassa vihermintun eteeristä öljyä käytetään suuhygieniatuotteissa kuten hammastahnoissa sen raikastavien ominaisuuksien vuoksi.

  • Eteerinen öljy - viherminttu (spearmint)
  • Tuoksu: raikas, kevyt, puhdas, minttuinen (miedompi kuin piparminttu)
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 10 ml

Vihermintun eteerinen öljy sopii hyvin yhteen näiden eteeristen öljyjen kanssa:

  • Ylang ylangin eteerinen öljy
  • Eukalyptuksen eteerinen öljy
  • Rosmariinin eteerinen öljy
  • Laventelin eteerinen öljy

Huom! Älä koskaan käytä eteeristä öljyä suoraan iholle tutustumatta eteeristen öljyjen oikeaoppiseen annosteluun ja käyttöön. Jos olet raskaana tai imetät, selvitä aina ensin, onko valitsemasi eteerisen öljyn käyttö suositeltavaa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Mentha Viridis Leaf Oil

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.