Nurme
Sweet Almond Oil

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
16,50 €
16,50 €
Valinta : 100 ml
Tuotetiedot

Nurme Sweet Almond Oil

Luonnonmukainen Nurme Sweet Almond Oil -manteliöljy auttaa tehokkaasti palauttamaan kuivan ihon luonnollisen kosteustasapainon. Kosteuttava, keskitäyteläinen manteliöljy auttaa myös rauhoittamaan ihoa, minkä ansiosta se sopii loistavasti kuivalle, kutisevalle ja ärtyneelle iholle.

Hellävarainen, ihoa tukkimaton manteliöljy sopii erinomaisesti myös vauvan hierontaan. Kylmäpuristettu manteliöljy on valmistettu ilman kuumennusta, jotta sen ravinteet ovat säilyneet mahdollisimman hyvin.

  • Kylmäpuristettu manteliöljy ihon hoitoon
  • Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa
  • Sopii myös vauvoille
  • 100% luonnonmukainen
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 100 ml

Curly Girl -metodiin sopiva öljy

Tämä öljy sopii käytettäväksi kiharien hiusten hoidossa Curly Girl -metodin mukaisesti. Katso kaikki Curly Girl Methodiin sopivat tuotteet täältä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Prunus Amygdalis Dulcis (Sweet Almond) Oil

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut