Nurme
Tanning Oil

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 4,10 €

16,40 € 20,50 €

Säästät 4,10 €

16,40 € 20,50 €

Valinta : 150 ml
Tuotetiedot

Nurme Tanning Oil

Nurme Tanning Oil on luonnonmukainen rusketusöljy, joka auttaa tukemaan syvän rusketuksen muodostumista ja ylläpitämään sitä. Samalla luonnonmukainen rusketusöljy myös kosteuttaa ja pehmentää ihoa.

Rusketusöljyn koostumus on täydellinen yhdistelmä luonnomukaisia öljyjä, joiden ainutlaatuisen ominaisuudet auttavat saavuttamaan hehkeältä näyttävän, kauniisti päivitettyneen ihon. Rusketusöljy sopii käytettäväksi sekä rannalla että solariumissa.

Tuote saattaa tahrata vaatteita ja tekstiilejä. Ravista pulloa ennen käyttöä.

  • Luonnonmukainen rusketusöljy
  • Auttaa edistämään ruskettumista
  • Parantaa rusketuksen kestoa
  • Sopii käytettäväksi myös solariumissa
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 150 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Cocos Nucifera (Coconut) Oil,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil,Tocopherol (Vitamin E),Macadamia Ternifolia (Macadamia) Seed Oil,Butyrospermum Parkii (Shea) Oil,Helianthus Annuus Seed Oil (and) Beta-Carotene (Carrot Oil)

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.