Nurme
Tea Tree Soap

5stars stars, based on 1 reviews
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
7,50 € 7,50
7,50 € 7,50
Valinta :
Tuotetiedot

Nurme Tea Tree Soap

Käsintehty Nurme Tea Tree Soap -palasaippua hyödyntää teepuuöljyä, joka on tunnettu antiseptisistä ja antibakteerisista vaikutuksistaan. Luonnonmukainen palasaippua syväpuhdistaa ihon poistamalla siltä lian ja kuolleen ihosolukon. Saippuan hellävarainen koostumus ei kuitenkaan vahingoita ihon luonnollista tasapainoa.

Luonnonmukainen teepuusaippua sopii erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon puhdistukseen. Palasaippuaa voi käyttää myös liukastamassa ihoa parranajoa ja karvanpoistoa varten.

  • Luonnonmukainen teepuusaippua
  • Sopii erityisesti epäpuhtaalle iholle
  • Hellävarainen, syväpuhdistava koostumus
  • Vegaaninen tuote

Koko: 100 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Cocos Nucifera (Coconut) Oil,Aqua,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter,Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,Elaeis Guineensis (Palm) Oil,Citrus Aurantifolia (Lime) Oil,Triticum Vulgare (Wheat) Bran,Limonene*,Citral*. * Occurs naturally in essential oils,Malaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut