Rahua
Hair Wax

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 7,30 €

29,20 € 36,50 €

Säästät 7,30 €

29,20 € 36,50 €

Valinta : 89 ml
Tuotetiedot

Rahua Hair Wax

Joustavaa muotoilua ja keskivahvaa tukea sekä pitkille että lyhyille hiuksille. Rahua Hair Wax on hiusvaha, joka vähentää hiusten pörröisyyttä ja huolittelee kampauksen kauniilla, maltillisella kiillolla. Helppo pestä pois. Täysin luonnollinen, vegaaninen koostumus.

Koko: 89ml

Käyttö

Levitä kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Muotoile hiukset haluamallasi tavalla.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Citric Acid,Glyceryl Stearate,Aqua,Glycine,Ricinus Communis (Castor) Seed Oil,Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract (1),Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract (1),Potassium Sorbate (Plant Derived),Oenocarpus Bataua (Rahua,Ungurahua) Oil,Bursera Gravelolens (Palo Santo) Oil,Saccharum Officinarum (Molasses) Extract,(1) Denotes Organic Ingredient

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.