Weleda
Calendula Toothpaste

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 1,39 €

5,56 € 6,95 €

Säästät 1,39 €

5,56 € 6,95 €

Valinta : 75 ml
Tuotetiedot

Weleda Calendula Toothpaste on luonnonmukainen hammastahna, jonka hellävarainen koostumus ei sisällä mentolia. Hammastahna auttaa ehkäisemään plakin muodostumista, pitämään ikenet hyvinvoivina ja ylläpitämään suun normaalia bakteerikantaa. Hammastahnan sisältää fenkoliöljyä, joka tuo raikkaan tunteen.

  • Kehitetty yhteistyössä hammaslääkärien kanssa

  • Ei sisällä tensidejä tai synteettistä fluoria

Koko: 75 ml

Ainesosat

Glycerin,Xanthan Gum,Alcohol,Water (Aqua),Calcium Carbonate,Magnesium Aluminum Silicate,Ammonium Glycyrrhizate,Commiphora Myrrha Extract,Calendula (Calendula Officinalis) Extract,Foeniculum Vulgare (Fennel) Oil (Aroma)(1),Limonene(1).

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

(1) from natural essential oils.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.