Weleda
Wild Rose Deodorant

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : 30 ml
Tuotetiedot

Weleda Wild Rose Deodorant

Weleda Wild Rose Deodorant on luonnonmukainen deodoranttisuihke, joka auttaa neutralisoimaan ja ehkäisemään hikoilun aikaansaamia ei-toivottuja hajuja tukkimatta ihohuokosia. Ruusuisen tuoksuinen suihke tuo välittömästi raikkaan tunteen.

  • Ei sisällä alumiinia tai ftalaatteja

Käyttö

Suihkuta tuotetta puhtaalle iholle. Voidaan käyttää jopa kolme kertaa päivässä. Vältä tuotteen joutumista limakalvoille tai silmiin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Käyttö

Suihkuta tuotetta puhtaalle iholle. Voidaan käyttää jopa kolme kertaa päivässä. Vältä tuotteen joutumista limakalvoille tai silmiin.

Ainesosat

Glycerin,Alcohol,Water (Aqua),Citronellol*,Linalool*,Geraniol*,Benzyl benzoate*,Benzyl salicylate*,Citral*,Eugenol*,ROSA DAMASCENA EXTRACT,Fragrance (Parfum)*,Rosa Moschata Leaf Extract,Benzyl alcohol*,Farnesol*. *from natural essential oils,Ammonium Glycyrrhizate* Limonene*

Katso lisää vastaavia kuin Wild Rose Deodorant

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut