Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
11,95 €
11,95 €
Valinta : 4 g
Tuotetiedot

John Masters Organics Lip Calm on kosteuttava huulivoide, joka tuo suojaa rohtuneille huulille. Huulivoiteen rauhoittava koostumus auttaa ehkäisemään tuulen ja viileän sään huulia kuivattavia vaikutuksia.

  • Virkistävä tuoksu

  • Cruelty Free

  • Gluteiiniton


Koko: 4 g

Käyttö

Levitä huulivoidetta huulille aina tarvittaessa.

Ainesosat

* linum usitatissimum (flax seed) oil,Olea europaea (olive oil),* helianthus annuus (sunflower) oil,* beeswax,* simmondsia chinensis (jojoba oil),* borago officinalis (borage) oil,* rose mosqueta (rosehip) oil,* citrus reticulata (tangerine) peel oil,* citrus medica limonium (lemon) peel oil,* citrus aurantifolia (lime) oil* * Certified Organic

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.