Nõberu of Sweden
Pre-Shave Oil

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
24,50 €
24,50 €
Valinta : Amber-Lime 60 ml
Tuotetiedot

Nõberu of Sweden Pre Shave Oil

Nõberu of Sweden Pre Shave Oil on kevyt öljy, joka asettuu ihon pinnalle tuomaan suojaa parranajon rasitukselta. Partavaahdon alla käytettävä öljy sopii erityisesti niille, joiden iho ärtyy helposti parranajosta. Ihoa ärtymiseltä ja haavoilta suojaava öljy toimii tarvittaessa myös parranajoöljynä ilman partavaahtoa.

Parranajoöljy on sekoitus auringonkukkaöljyä, manteliöljyä ja jojobaöljyä. Lisäksi se sisältää ihoa hemmottelevaa, rauhoittavista ominaisuuksistaan tunnettua aloe veraa. Kaikki tuotteessa käytetyt öljyt on kylmäpuristettu, jotta niiden mineraalit ja vitamiinit säilyvät. Öljyjen valmistus kylmäpuristuksella on myös myös ympäristöystävällisempää.

Saatavilla kaksi erilaista tuoksua:

Sandalwood on ylellinen ja aistikas tuoksu,joka muodostuu santelipuun, nahkan ja myskin aromeista. Amber-Lime on pirteä ja raikas tuoksu, joka syntyy limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyistä.

  • Parranajoa helpottava öljy

  • Sopii käytettäväksi partavaahdon alla tai yksinään

  • Pullo valmistettu kierrätettävästä muovista

Koko: 60 ml

Käyttö

Hiero parranajoöljyä sormin niille alueille, joilta ajat parran. Lisää parranajoöljyn päälle halutessasi partavaahtoa ja aja parta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Parfum,Aloe Barbadensis,Simmondsia Chinensis Seed Oil,Helianthus Annus Seed Oil,Tocobiol,Prunus amygdalus sativa kernel oil

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.