American Crew
Shaving Skincare

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : Ultra Gliding Shave Oil 50 ml
Tuotetiedot

American Crew Lubricating Shave Oil

American Crew Lubricating Shave Oil auttaa saavuttamaan todella sileän parranajotuloksen. Eukalyptusta ja neilikkaa sisältävä koostumus on suunniteltu estämään pieniä haavoja, sisäänkasvaneita karvoja ja ihoärsytystä parranajon yhteydessä. Partavaahdon alla käytettävä tuote tuo iholle tehoasta suojaa ja parantaa höylän liukuvuutta iholla. Erinomainen tuote tarkkaan työskentelyyn esimerkiksi pulisonkien muotoilussa sekä niille, joiden iho ärtyy helposti partaa ajaessa.

Koko: 50 ml

Käyttö

Kastele kasvot lämpimällä vedellä. Hiero öljy ajeltavalle alueelle ennen partavaahdon levitystä ja aja parta höylällä.

Ainesosat

Propylparaben,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Isopropyl Myristate,Fragrance (Parfum),Eugenol,Orbignya Oleifera Seed Oil,Sorbic Acid,Isopropyl Palmitate,Menthol,Eucalyptus Globulus Leaf Oil,Persea Gratissima (Avocado) Oil,Tocopheryl Acetate (Vitamin E Acetate),Mentha Piperita (Peppermint) Oil,Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil,Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil (Cloves),Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Oil,Santalum Album (Sandalwood) Seed Oil,Oryza Sativa (Rice) Bran Oil (Rice),Copaifera Officinalis (Balsam Copaiba) Resin (Copaifera Tree)

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkitynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Shaving Skincare

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.