Nõberu of Sweden
Nõberu Luxury Shaving Soap

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Sandalwood 100 g
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Nõberu of Sweden Luxury Shaving Soap

Nõberu of Sweden Luxury Shaving Soap -partasaippua vaahtoaa paksuksi vaahdoksi ja luo pohjan tarkkaan parranajoon. Ylellinen partasaippua on täydellinen valinta, kun ajokokemuksesta halutaan tehdä mahdollisimman miellyttävä.

Partsaippua on saatavilla kolmella erilaisella tuoksulla:

Sandalwood on ylellinen ja aistikas tuoksu, joka syntyy santelipuun, nahkan ja myskin sävyistä.
Amber-Lime on pirteä ja raikas tuoksu, joka syntyy limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan vivahteista.
Amalfi on pehmeä ja kesäinen tuoksu, jonka inspiraationa on Amalfin rannikko Italiassa. Tuoksussa sekoittaa bergamottin, ruusun, laventelin, seetripuun ja oliivipuun sävyjä.

  • Vaahtoava partasaippua
  • Käytetään parranajoon
  • Mitat: halkaisija 7,5 cm, korkeus 1,9 cm

Koko: 100 g

Käyttö

Kastele partasuti kuumassa vedessä ja vaahdota partasaippua partasudin avulla, jotta saat aikaan lämpimän vaahdon. Lämmin vaahto auttaa pehmentämään ajettavia partakarvoja ja tekemään parranajosta miellyttävämpää.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Aqua,Parfum,Sodium Palmate,Sodium Palm Kernelate,Palm Kernel Acid,Tetrasodium Etidronate,Potassium Stearate,Sodium Stearate,Pentasodium Pentetate,Potassium Palm Kernelate,Potassium Palmate

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.