100% Pure
Blood Orange Shower Gel

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 236 ml
Tuotetiedot

Täyteläisesti vaahtoava 100% Pure Blood Orange Shower Gel sisältää mehukasta veriappelsiinia ja tuoreita sitrushedelmiä. Suihkugeelin ihoa hellivät antioksidantit ja vitamiinit pitävät ihosi hyvinvoivana ja hehkuvan säteilevänä. Tuotteessa on ihana, luonnollinen tuoksu.

  • Kaikille ihotyypeille

  • 100% luonnollinen - 100% vegaaninen

Koko: 236 ml

Ainesosat

Hyaluronic Acid,Calendula Officinalis (Calendula) Flower,Vegetable Glycerin,Lonicera Caprifolium (Japanese Honeysuckle) Extract,Cocos Nucifera (Saponified Coconut) Oil,Origanum Vulgare (Oregano) Leaf,Limonene**,Aloe Barbadensis (Organic Aloe) Leaf Juice*,Rosa Centifolia (Organic Rose Hydrosol)* Flower Water,Extracts of Citrus Aurantium Dulcis Fruit (Blood Orange),Camelia Sinensis (Organic Green Tea)* Leaf,Asparagopsis Armata (Red Algae),Thymus (Thyme) Vulgaris Flower/Leaf,Rosmarinus (Rosemary) Officinalis Leaf and Hydrastis Canadensis (Goldenseal),Citrus Aurantium Dulcis (Blood Orange) Fruit Essential Oil,Geraniol**,Linalool** *Certified Organic **Component of Natural Essential Oil

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.