Sensai
Cellular Performance

Saatavilla aikaisintaan 25.6.2021 Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
164,50 €
164,50 €
Variantti : Lift Remodelling Eye Cream 15 ml
Tuotetiedot

Koko: 15 ml

Ainesosat

Glycerin,Dimethicone,Butylene Glycol,Methylparaben,BHT,Phenoxyethanol,Stearic Acid,Dipropylene Glycol,Xanthan Gum,Hydrogenated Polydecene,Sodium Benzoate,Disodium EDTA,Alcohol,Water (Aqua),Cetyl Palmitate,Niacinamide,Ceteth-20,Hydrolyzed Silk,Triethylhexanoin,Dipotassium Glycyrrhizate,Behenyl Alcohol,Althaea Officinalis Root Extract,Acetyl Glucosamine,MALTITOL,Poria Cocos Extract,Dimethoxy DI-p-Cresol,Hydrolyzed Conchiolin Protein,Dioscorea Panthaica Root Extract,methylserine,Pyracantha Fortuneana Fruit Extract,Zostera Marina Extract,Beeswax (Cera Alba) Glyceryl Stearate,Hydrogenated Castor Oil Hydroxystearate,Microcrystlline Wax,Sodium Stearoyl Gluamate,Fucus Vesicolus Extract

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Cellular Performance

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.