Sensai
Cellular Performance

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
164,50 €
164,50 €
Variantti : Re-contouring Lift Essence 40 ml
Tuotetiedot

Palauttaa kauniisti kasvonpiirteiden selkeyden. Kun kasvot menettävät selkeän muotonsa, johtuen ihon veltostumisesta ja turvotuksesta, ne saattavat näyttää vanhemmilta ja iho väsyneemmältä. Re-Contouring Lift Essence on uusi tuote, joka palauttaa kasvonpiirteiden selkeyden. Micro-Mesh Uplifter -teknologia kohottaa kollageeniverkostoa syvällä ihossa ja Suikazura (japanilainen kuusama) edistää nesteaineenvaihduntaa ja parantaa siten nesteiden ja ravintoaineiden kiertoa ehkäisten turvotusta ja nesteiden kerääntymistä. Re-Contouring Lift Essence palauttaa ja selkeyttää luonnollisia kasvonpiirteitä ja auttaa saamaan selkeämmän profiilin joka kulmasta. Käytä niillä alueilla, joilla kasvonpiirteet ovat veltostuneet tai turvonnet.

Micro-Mesh Uplifter on uusi mullistava teknologia, joka on kehitetty kiinteyttämään ihoa ja palauttamaan kasvojen muodot, minkä ansiosta iho saa luonnollisen kohotuksen.

Micro-Mesh Uplifter sisältää merilevästä peräisin olevaa Hibamata-uutetta, joka stimuloi fibroblastisoluja tuottamaan integriiniä, syvällä ihossa vaikuttavaa proteiinia, jonka tehtävänä on kohottaa soluja sitovaa kollageenia. Vahvistamalla tätä ihoa tukevaa verkostoa, se tekee ihosta kiinteämmän ja kimmoisamman sisältä käsin, minkä ansiosta kasvonpiirteet selkeytyvät ja saavat nuorekasta täyteläisyyttä.

Tuotenumero: 27549
Ainesosat

Water (aqua), Dipropylene glycol, Alcohol, Peg-75, Niacinamide, Diphenylsiloxy phenyl trimethicone, Peg-60 hydrogenated castor oil, Polysorbate 20, Carbomer, Butylene glycol, Potassium hydroxide, Dipotassium glycyrrhizate, Fragrance (parfum), Methylserine, Acetyl glucosamine, Xanthan gum, Disodium edta, Fucus vesiculosus extract, Dimethoxy di-p-cresol, Ethylhexyl methoxycinnamate, Glycerin, Hydrolyzed silk, Hydrolyzed conchiolin protein, Lonicera japonica (honeysuckle) leaf extract, Zostera marina extract,Pyracantha fortuneana fruit extractDioscorea panthaica root extractBhtPhenoxyethanolLinalool,Blue 1 (ci 42090)Yellow 5 (ci 19140)

Katso lisää vastaavia kuin Cellular Performance

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut