Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
30,95 €
30,95 €
Valinta : Starter Kit
Tuotetiedot

Tutustu Shiseido WASO -ihonhoitotuotteisiin kätevän tuotepakkauksen avulla! Matkallekin kätevästi mukaan pakattavat tuotteet on sunnitteltu erityisesti milleniaalien ihonhoitoon. Pakkaus sisältää matkakokoisen puhdistustuotteen, hoitonesteen ja kosteusvoiteen.

  • Shiseido WASO Quick Gentle Cleanser on vaahtoava ihonpuhdistustuote, jonka hunajainen geelikoostumus poistaa kasvoilta meikin, epäpuhtaudet ja liiallisen talin. Puhdistustuote on kehitetty hyödyntäen hunajaa ja vitamiinipitoista kuningatarhyytelön uutetta, joiden ansiosta se puhdistaa kasvot hellästi raviten ihoa ja suojaten sen luonnollista kosteustasapainoa.

  • Shiseido WASO Fresh Jelly Lotion yhdistää kasvoveden pH-arvon tasapainottavat ominaisuudet ihoa kosteuttavaan hoitonesteeseen. Tuotteen ohut ja hyytelömäinen geelikoostumus muuttuu iholle levittäessä nestemäiseksi vapauttaen kasvoille ihoa heleyttävää kosteutusta. Ihonpuhdistuksen jälkeen, ennen kosteusvoiteen levitystä käytettävä kosteutusneste auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon lukitsemalla ihoa täytelöittävää vettä kasvoille.

  • Shiseido WASO Clear Mega Hydrating Cream -kosteusvoiteen ainutlaatuinen, kirkas koostumus kosteuttaa ihoa ja ehkäisee sen kuivumista samalla kun se häivyttää ihohuokosia. Kosteusvoide täyttää ihon kosteusvarastot jopa 24 tunnin ajaksi hyödyntäen porkkanaa.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.