Foreo
ISSA 2

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
168,95 €
168,95 €
Variantti : Cool Black
Tuotetiedot

Täydellinen hammasharja on viimein täällä - silikonipintainen sähköhammasharja puhdistaa hampaat värähtelyteknologian avulla. Uudelleenladattavan Foreo Issa 2 -hammasharjan Sonic-värähtelyteknologia muodostaa pikkiriikkisiä kuplia, jotka yhdessä silikonisen harjaspään kanssa poistavat tehokkaasti plakkia javärjäymiä sekä estävät hammaskiven muodostumista ja reikiintymistä. Sisemmät PBT-polymeriharjakset puhdistavat plakkia ja ulommat silikoniharjakset hierovat ikeniä, estäen yliharjausta ja kiillevaurioita.

Uusi, tuplasti tehokkaammpi ISSA 2 -hammasharja värähtelee jopa 11 000 kertaa minuutissa ja sisältää 16 säädettävää harjaustilaa. Vedenkestävä ISSA 2 on ergonomisesti muotoiltu siinä on joustava 3D-harjaspää.

Hammasharjan sisäänrakennettu ajastin ilmoittaa 30 sekunnin välein, milloin on aika siirtyä suun seuraavalle neljännekselle. ISSA 2 -sähköhammasharjaa käytetään tavallisen hammasharjan tavoin kahdesti päivässä, kaksi minuuttia kerrallaan. Yhdellä tunnin mittaisella USB-latauksella virtaa riittää jopa 365 päivän käyttöön.

 • Silikonipintainen sähköhammasharja

 • Sopii myös herkille ikenille

 • Hygieninen ja pitkäkestoinen, helppo puhdistaa

 • Vedenkestävä, ergonominen ja kevyt

 • 16 säädettävää harjaustilaa

 • USB-lataus

Käyttö

 1. Annostele hammastahnaa harjaan

 2. Harjaa hampaat normaalisti, noin kaksi minuuttia

 3. Huuhtele

 4. Puhdista kieli harjan takaosalla

 5. Huuhtele harja juoksevalla vedellä

Katso lisää vastaavia kuin ISSA 2

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut