Foreo
ISSA 2 Sensitive Set

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : Pearl Pink
Tuotetiedot

Täydellinen hammasharja on viimein täällä - silikonipintainen sähköhammasharja puhdistaa hampaat värähtelyteknologian avulla. Uudelleenladattavan Foreo Issa 2 -hammasharjan Sonic-värähtelyteknologia muodostaa pikkiriikkisiä kuplia, jotka yhdessä silikonisen harjaspään kanssa poistavat tehokkaasti plakkia javärjäymiä sekä estävät hammaskiven muodostumista ja reikiintymistä. Sisemmät PBT-polymeriharjakset puhdistavat plakkia ja ulommat silikoniharjakset hierovat ikeniä, estäen yliharjausta ja kiillevaurioita.

Uusi, tuplasti tehokkaammpi ISSA 2 -hammasharja värähtelee jopa 11 000 kertaa minuutissa ja sisältää 16 säädettävää harjaustilaa. Vedenkestävä ISSA 2 on ergonomisesti muotoiltu siinä on joustava 3D-harjaspää.

Hammasharjan sisäänrakennettu ajastin ilmoittaa 30 sekunnin välein, milloin on aika siirtyä suun seuraavalle neljännekselle. ISSA 2 -sähköhammasharjaa käytetään tavallisen hammasharjan tavoin kahdesti päivässä, kaksi minuuttia kerrallaan. Yhdellä tunnin mittaisella USB-latauksella virtaa riittää jopa 365 päivän käyttöön.

 • Silikonipintainen sähköhammasharja

 • Sopii myös herkille ikenille

 • Hygieninen ja pitkäkestoinen, helppo puhdistaa

 • Vedenkestävä, ergonominen ja kevyt

 • 16 säädettävää harjaustilaa

 • USB-lataus

 • Sisältää hellävaraisen täyssilikonisen vaihtopään

Käyttö

 1. Annostele hammastahnaa harjaan

 2. Harjaa hampaat normaalisti, noin kaksi minuuttia

 3. Huuhtele

 4. Puhdista kieli harjan takaosalla

 5. Huuhtele harja juoksevalla vedellä

Katso lisää vastaavia kuin ISSA 2 Sensitive Set

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut