Foreo
ISSA Mini 2

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Summer Sky
Tuotetiedot

Suunhoito saa olla hauskaa! Uusi FOREO ISSA Mini 2 -sähköhammasharja on suunniteltu yli 5-vuotiaille lapsille sekä aikuisille, jotka suosivat pienempää harjapäätä. Hauska sähköhammasharja hyödyntää silikonisia harjaksia sekä kaksinkertaista Sonic-värähtelyteknologiaa, jotka auttavat saavuttamaan kirkkaamman hymyn. Sähköhammasharja on kevyt, vedenkestävä ja helppo kantaa mukana. USB-johdolla vain tunnissa latautuvan sähköhammasharjan akku riittää jopa vuoden hammaspesuihin.

Hybrid-harjapää

Hammasharjan vaihdettava hybrid-harjapää yhdistää kahdenlaiset harjakset. Sisemmät PBT-polymeeriharjakset poistavat voimakkaammin plakkia ja ulommat silikoniharjakset puolestaan hierovat ikeniä hellästi estäen yliharjaamista, ikenien vetäytymistä ja hammaskiilteen vaurioita. Hygieenisten materiaalien ansiosta harjapää kestää kaksi kertaa kauemmin kuin tavallinen, nylon-harjaksinen harja

Hampaiden harjausta ohjaavat hymiöapurit

FOREO ISSA Mini 2 Sonic-hammasharja auttaa kannustamaan käyttäjäänsä säännölliseen suunhoitoon hymiöapureilla, jotka tarkkailevat, että hampaiden pesu sujuu kuten kuuluukin. Hampaita harjastessa hammasharjan rungossa näkyvät sekä iloinen että surullinen hymiö, mutta kun hampaita on harjattu kaksi minuuttia, näkyy varressa pelkkä hymynaama. Mikäli hampaita ei ole harjattu kahteentoista tuntiin, ilmestyy hammasharjan varteen näkyviin surunaama muistutukseksi siitä, että hampaat tulee harjata aamuisin ja iltaisin. Tämä kätevä toiminto auttaa myös vanhempia tarkkailemaan lasten hampaidenpesua.

  • Väri: Siniturkoosi

  • Yli 5-vuotiaille lapsille sekä aikuisille, jotka suosivat pienempää harjapäätä

  • Kaksinkertainen Sonic-värähtelyteknologia: jopa 9 000 korkean intensiteetin värähdystä minuutissa

  • Hybridiharjaspää - ankara plakille, hellä ikenille

  • Kompakti ja kevyt

  • 100% vedenkestävä, soveltuu käytettäväksi suihkussa tai kylvyssä

  • Hymiöapurit ohjaavat harjausta

  • USB-lataus ilman lataustelakkaa: tunnin latauksella 1 vuoden harjaukset

  • 2 vuoden tuotetakuu ja 10 vuoden laatutakuu

Käyttö

Kytke laitteeseen virta varren upotetusta napista. Käytä hammasharjaa hammastahnan kanssa tavallisen hammasharjan tapaan. Harjaa hampaat neljässä alueessa. Hammasharjan värähtely pysähtyy hetkeksi 30 sekunnin välein merkiksi siitä, että harjattavaa aluetta on aika vaihtaa. 2 minuutin jälkeen hammasharja ilmaisee pulssien avulla, että hampaita on harjattu tarpeeksi pitkään. Kytke hammasharjasta pois virta painamalla varren upotettua virtanappia ja huuhtele hammasharja puhtaaksi vedellä.

Katso lisää vastaavia kuin ISSA Mini 2

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.