Foreo
ISSA Play

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : Black
Tuotetiedot

Paristokäyttöinen FOREO ISSA Play -sähköhammasharja on täydellinen tuote tutustua FOREOn suunhoitolinjaan.Innovatiivinen FOREO ISSA Play kirkastaa paitsi hymysi, myös piristää kylpyhuoneesi tyylikkyydellään. Paristokäyttöinen sähköhammasharja yhdistää sonic-värähtelyteknologian ainutlaatuiseen hybrid-harjapäähän, minkä ansiosta hammasharja poistaa plakin tehokkaasti, mutta on silti hellä ikenille.

Kevyt, vedenkestävä FOREO ISSA Play -hammasharja on helppokäyttöinen ja kätevä kuljettaa mukana myös matkustaessa. Paristokäyttöinen sähköhammasharja toimii jopa 800 käyttökertaa ennen kuin sen paristot tulee vaihtaa uusiin. Hammasharjan materiaali on antibakteerista, helposti puhidstuvaa silikonia ja sen harjaspää yhdistää silikoniset harjakset PBT-polymeeriharjaksiin optimaalisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

  • Väri: Musta

  • Harjapää yhdistelmä PBT-polymeeriharjakia ja silikoniharjaksia

  • Värähtelynopeus 9000 kertaa minuutissa

  • 1 värähtelynopeus

  • 100% vedenkestävä

  • Paristokäyttöinen: 2 x AAA-paristo (sis. pakkaukseen)

  • Jopa 800 käyttökertaa samoilla paristoilla

  • Harjapää ei ole vaihdettavissa

Koko: n. 16 x 3 x 2 cm, paino 61 g

Käyttö

Paina hammasharjan virtapainiketta kytkeäksesi hammasharja päälle. Liikuta FOREO ISSA Play -sähköhammasharjaa suussa kuten tavallista hammasharjaa. Kuljeta hammasharjaa hampaiden pinnalla pyörivin liikkein. Käytä sähköhammasharjaa yhdessä tavallisen hammastahnasi kanssa.

Harjaa hampaita kahden minuutin ajan käsitellen suun neljässä alueessa harjaten niistä kutakin 30 sekunnin ajan. Sammuta sähköhammasharjan virta samasta virtapainikkeesta, josta kytkit hammasharjan päälle. Huuhtele hammasharja käytön jälkeen puhtaaksi vedellä. Käytä sähköhammasharjaa aamuin illoin ylläpitääksesi suusi hyvinvointia.

Katso lisää vastaavia kuin ISSA Play

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut