Warpaint
Natural Teeth Whitener

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 8,39 €

33,56 € 41,95 €

Säästät 8,39 €

33,56 € 41,95 €

Valinta :
Tuotetiedot

Warpaint Natural Teeth Whitener on luonnonmukainen tuote, joka auttaa poistamaan hampaiden pinnalta värjäytymiä ja kirkastamaan hymyn. Australialainen hittituote on noussut suosioon ympäri maailman hellävaraisen koostumuksensa ansiosta, joka sisältää erittäin hienojakoista ja hampaita hankaamatonta aktiivihiiltä, joka on peräisin kookoksesta. Huokoinen aktiivihiili on tunnettu kyvystään imeä itseensä epäpuhtauksia ja sitä käytetään sen vuoksi paljon myös sisäisesti.

Musta puuteri sopii käytettäväksi esimerkiksi kahvin, teen ja tupakan aikaansaamien värjääntymien ja muiden hampaiden pinnalle kertyneiden jäänteiden puhdistukseen. Puuterimainen tuote saa hampaat tuntumaan puhtaamilta sekä näyttämään vaaleammilta ja kirkkaammilta. Lisäksi tuote hyödyntää luonnollista appelsiininkuorta (joka ei sisällä sitrushappoa), joka tehostaa puhdistavaa vaikutusta ja vahvistaa herkkiä hampaita. Puuteri sisältää myös luonnollista sitruunamyrttiä ja piparminttua, joilla on rauhoittavia ja tulehduksia ehkäiseviä vaikutuksia. Syötäväksi kelpaava runsasmineraalinen kalsiumbentoniitti autaa tukemaan hampaiden ja ienten hyvinvointia.

  • Puhdistaa hampaiden pinnan värjäytymiä

  • 100% luonnonmukainen

  • Vegaaninen

  • Pakkaus riittää n. 150 käyttökertaan

Koko: 30 g

Käyttö

Paina hammasharja puuteria vasten ja harjaa hampaitasi kaksi minuuttia. Pidä suu kiinni hampaita harjatessasi, sillä puuha saattaa muuten mennä sotkuiseksi. Voit tehostaa vaikutusta pitämällä puuteria suussa vielä minuutin ajan hampaiden harjaamisen jälkeen. Sylje tuote ulos ja purskuttele suu puhtaaksi vedellä. Voit harjata hampaat lopuksi tavallisella hammastahnalla. Huomioithan, että puuteri saattaa värjätä hammasharjan ja pintoja.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut