The Ordinary
Skin Care Trio

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Value pack
Variantti : Bright Skin
Paketin tuotteet
Tuotetiedot

The Ordinary on tunnettu tehokkaita aktiiviaineita sisältävistä tuotteistaan. Tämä tuotesetti sisältää kolme ihonhoitotuotetta, jotka auttavat kirkastamaan ja heleyttämään ihoa sekä häivyttämään siltä pigmenttiläiskiä.

The Ordinary Azelaic Suspension 10% -geelivoide, joka kirkastaa ihoa ja auttaa tasoittamaan ihon pintatekstuuria sekä häivyttämään epäpuhtauksien aikaansaamia jälkiä. Monivaikutteinen voide sopii tukemaan ihon hyvinvointia kaikilla ihotyypeillä.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -kuorintaneste yhdistää 30% AHA-hapot (glykolihappo, maitohappo, viinihappo ja sitruunahappo) ja 2% BHA-hapon (salisyylihappo) ihoa kosteuttavaan hualuronihappopolymeeriin, B5-vitamiiniin, mustaan porkkanaan ja Tasmannia lanceolata -kasviin, jotka yhdessä auttavat kirkastamaan ja heleyttämään ihoa sekä tasoittamaan sen pintatekstuuria. Kuorintanesteen pH-arvo on optimoitu niin, että sen sisältämät hapot voivat vaikuttaa iholla mahdollisimman tehokkaasti ilman liiallista ihoärsytystä. Tuotteen korkean happopitoisuuden vuoksi sitä suositellaan käytettäväksi vain iholla, joka on tottunut happojen käyttöön. Kuorintanestettä ei suositella käytettäväksi herkällä tai ärtyneellä iholla. Käytä kuorintanestettä kasvoilla korkeintaan kahdesti viikossa.

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA -seerumi sisältää alfa-arbutiinia, joka auttaa häivyttämään iholta pigmenttiläiskiä. Tuotteessa on korkea aktiiviainepitoisuus, sillä tavallisesti arbutiinia käytetään puolet pienempänä pitoisuutena. Alfa-arbutiinin kuljettimena käytetään uuden sukupolven hyaluronihappoa, jonka ansiosta arbutiini pääsee kulkeutumaan iholle tehokkaammin. Tuotteessa käytetty alfa-arbutiini on vaikutuksiltaan paljon tehokkaampi kuin tavallinen arbutiini tai beta-arbutiini.

Setti sisältää:

1 x The Ordinary Azelaic Suspension 10%
1 x The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
1 x The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA

Käyttö

Levitä puhdistetulle iholle The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA -seerumia ja The Ordinary Azelaic Suspension 10% -geelivoidetta aamuin illoin. Suojaa iho päivisin aurigolta.

Käytä The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -kuorintanestettä korkeintaan kaksi kertaa viikossa illalla. Levitä kuorintanestettä puhdistetulle ja kuivalle kasvojen ja kaulan iholle sormin välttäen silmänympärysaluetta ja anna sen vaikuttaa kasvonaamion tapaan korkeintaan 10 minuuttia. Ensimmäisillä käyttökerroilla vaikutusaika suositellaan pitämään lyhyenä ja pidentämään sitä ihon sietokyvyn mukaan. Huuhtele tuote kasvoilta vedellä välttäen edelleen sen joutumista silmiin. Jos ihosi on herkkä, älä käytä kuorintanesteen jälkeen The Ordinary Azelaic Suspension 10% -geelivoidetta. Levitä kasvoille silloin vain The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA -seerumia ja ihollesi sopivaa kosteusvoidetta.

Tuotenumero: C54866-54868-54881

Katso lisää vastaavia kuin Skin Care Trio

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.