Scholl
Velvet Smooth

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 7,19 €

40,76 € 47,95 €

Säästät 7,19 €

40,76 € 47,95 €

Valinta : Electronic Nail Care System (1xAA Batteries Included)
Tuotetiedot

Schollin elektroninen kynsiviila, joka tekee kynsien hoidosta helppoa ja vaivatonta. Tämä innovatiivinen laite sopii sekä varpaan- että sormenkynsien hellävaraiseen hoitoon.

Electronic Nail Care System -viilan käyttö on helppoa. Pakkaus sisältää laitteen lisäksi kolme erilaista viilapäätä eri käyttötarkoituksiin. Napsauta haluamasi viilapää paikoilleen ja käynnistä laite. Viilapäitä myydään myös erikseen.

Vaihe 1: puhdista jalat ja kädet ja kuivaa ne hyvin ennen laitteen käyttöä. Napsauta sininen viila (numero 1) ja viilaa kynnet hellästi. Suosittelemme, että viilaat varpaankynnet hieman pyöristetyksi, sillä tämä ehkäisee varpaankynnen kasvua sisäänpäin. Liikuta viilaa aina samansuuntaisesti.

Vaihe 2: viilaamisen jälkeen vaihda viila numero 2 paikoilleen. Tämä viila tasoittaa kynnen pinnan epätasaisuuksia. Käytä viilaa maksimissaan 15 sekunnin ajan per kynsi äläkä tasoita kynnen pintaa useammin kuin kerran kahdessa viikossa, jotta kynsi ei ohene liikaa.

Vaihe 3: viimeistele manikyyri kiillottamalla kynnen pinta kolmannella viilalla.Katso lisää vastaavia kuin Velvet Smooth

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.