Mavala
Soothing Foot Bath Salts

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
11,95 €
11,95 €
Valinta : 300 g
Tuotetiedot

Mavala Soothing Foot Bath Salts -kylpysuola auttaa rauhoittamaan ja raikastamaan jalkoja. Väsyneitä jalkoja hellivä jalkakylpytuote täydentää jalkojenhoitorutiinia ja auttaa ylläpitämään jalkojen hyvinvointia. Kylpysuola sopii käytettäväksi virkistämässä jalkoja rankan päivän päätteeksi tai ennen pedikyyriä.

Jalkakylpytuote sisältää Kuolleestamerestä peräisin olevaa suolaa.

Koko: 300 g

Käyttö

Lisää pieni määrä suolaa lämpimään jalkakylpyveteen ja liota jalkoja kylvyssä.

Ainesosat

Benzyl Salicylate,Limonene,Fragrance (Parfum),Blue 1 (CI 42090),Hexyl Cinnamaldehyde,Hydroxymethylpentyl-Cyclohexenecarboxaldehyde,Sea Salt (Maris Sal),Tilia Cordata (Linden) Flower Extract,Vaccinum Myrtillus (Bilberry) Extract

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.