Björk & Berries
Dark Rain Hand Cream

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 250 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

BJÖRK&BERRIES Dark Rain Hand Cream

BJÖRK&BERRIES Dark Rain Hand Cream on ihastuttava käsivoide, joka kosteuttaa ja hoitaa käsiesi ihoa. Voiteessa on herkullinen, tumma tuoksu, joka tuo mieleen syksyn ensimmäiset sateet. Maanläheinen ja mehukas, kostean puun tuoksu sekä meripihkan lämpö hellivät aistejasi käsivoiteen hemmotellessa ihoasi.

  • 98% luonnollisia ainesosia
  • 15% luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

*Ingredient from organic farming

Ainesosat

Aqua,Butylphenyl Methylpropional,Citral,Creatine,Cocoa Butter,Vegetable Glycerine,Birch leaves distillate*,Rapeseed oil*,Natural/Synthetic fragrance,Cucumber fruit water*,Aloe vera*,Mild preservatives,Fragrance allergens (Limonene,Natural emollient,Witch hazel extract*,Natural thickeners,Olive oil*,Vegetable emulsifiers,Humectant,Geraniol).

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.