Björk & Berries
Never Spring Hand Cream

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

BJÖRK&BERRIES Never Spring Hand Cream

BJÖRK&BERRIES Never Spring Hand Cream on ihastuttavan tuoksuinen käsivoide, joka pitää käsistäsi hellää huolta. Kosteuttavan ja pehmentävän käsivoiteen tuoksu tuo mieleen kevätaamujen vihreyden ja raikkauden. Keväisen pirskahtelevassa, raikkaan tuoksuisessa vartalovoiteessa yhdistyvät sitruksen, koivun ja setripuun vivahteet, joita myski, vihreät omenat ja mustaherukat täydentävät.

  • 98% luonnollisia ainesosia
  • 15% luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

*Ingredient from certified organic farming

Ainesosat

Linalool,Aqua,Citral,Creatine,Cocoa Butter,Vegetable Glycerine,Birch leaves distillate*,Rapeseed oil*,Natural/Synthetic fragrance,Sea Buckthorn extract*,Cucumber fruit water*,Aloe vera*,Mild preservatives,Fragrance allergens (Limonene,Natural emollient,Citronellol).,Natural thickeners,Olive oil*,Vegetable emulsifiers,Humectant

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.