Björk & Berries
White Forest Hand Cream

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 250 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

BJÖRK&BERRIES White Forest Hand Cream

BJÖRK&BERRIES White Forest Hand Cream on nopeasti imeytyvä käsivoide, joka pitää käsistäsi hyvää, hellävaraista huolta. Luonnonmukainen käsivoide ravitsee, kosteuttaa sekä suojaa ihoa rypsiöljyn ja koivu-uutteen avulla samalla kun aloe vera ja kreatiini vähentävät ihoärsytyksiä.

Käsivoiteessa on mystinen tuoksu, josta voi aistia raikkaan metsäilman ja pohjoisen luonnon metsäisen tuoksun.

  • 98% luonnollisia ainesosia
  • 15% luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

*Ingredient from certified organic farming

Ainesosat

Linalool,Aqua,Butylphenyl Methylpropional,Coumarin,Alpha-Isomethyl Ionone,Eugenol,Creatine,Cocoa Butter,Vegetable Glycerine,C & E,B6,Aloe vera juice,B5,Birch leaves distillate*,Natural/Synthetic fragrance,Mild preservatives,Fragrance allergens (Limonene,Natural emollient,Natural thickeners,Humectant,Vitamins B3,Vegetable oils (Olive*,Rapeseed*),Citral).

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.