Swiss Clinic
Hand Dry Mask

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 1-pack
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Swiss Clinic Hand Dry Mask

Swiss Clinic Hand Dry Mask on vedetön käsille käytettävä naamio, jonka aktiiviset ainesosat on imeytetty kankaaseen. Käsinaamiota käytetään kolme kertaa ja se seuraa suositun Face Dry Mask-kasvonaamion jalanjälkiä. Käsinaamion patentoitu teknologia mahdollistaa runsaan aktiiviainepitoisuuden ja 87% tehoaineista vaikuttaa kokonaiset kahdeksan tuntia käsittelyn jälkeen.

Hand Dry Mask on vedetön, tahmaamaton käsille kehitetty kuivanaamio, jota on helppo käyttää. Naamiota ei huuhdella käsistä pois ja sitä on helppo käyttää yhtä hyvin aamulla kuin illalla. Käsinaamion vaikutuksetnäkyvät jo 15 minuutissa.

Miten Swiss Clinic Hand Dry Mask toimii?Swiss Clinic Hand Dry Mask -kangasnaamion aktiiviaineet on uutettu kankaaseen vallankumouksellisella tavalla, joka takaa sen ettei koostumuksessa tarvitse käyttää lainkaan vettä. Teknologiaa kutsutaan lyhenteellä WST (Wearable Skincare Technology). Ihon koskettaessa kangasta aktiiviset ainesosat vapautuvat kankaasta ja imeytyvät ihon eri kerroksiin.

Perinteiset kangasnaamiot ovat usein sotkuisia käyttää, sillä niissä aktiiviaineet on uutettu seerumiksi, joka puolestaan on imeytetty kankaaseen. Ylimääräinen seerumi jää usein iholle pyörimään ja sitä menee hukkaan pakkauksen mukana. Swiss Clinic Hand Dry Mask käyttää vedetöntä aktiiviainekoostumusta, joka ei sotke ja kosteuttaa silti ihoa intensiivisesti. Vedettömyyden ansiosta yhtä naamiota voi käyttää kolmeen kertaan, jolloin naamion käyttöikä pitenee ja vaikutukset kestävät iholla pidempään

  • Käsinaamio
  • Kosteuttaa ja heleyttää käsien ihoa 15 minuutissa
  • Yhdellä naamiolla kolme käyttökertaa

Käyttö

Jokainen käyttökerta kestää 15 minuuttia. Parhaiden lopputulosten saamiseksi Swiss Clinic Hand Dry Mask -naamiota kannattaa käyttää kolmena peräkkäisenä päivänä.

Puhdista ja kuivaa kädet. Avaa kangasnaamion pakkaus ja asettele naamio käsille vaaleanpunainen puoli ihoa vasten. Kiinnitä naamio kasvoille asettamalla sen lenkit peukaloiden ympäri. Hiero käsiä kevyesti naamion päältä, jotta tehoaineet aktivoituvat. Rentoudu 15 minuutin ajan ja poista naamio vaikutusajan jälkeen. Älä huuhtele käsiä - naamion aktiiviset ainesosat vaikuttavat iholla jopa 8 tunnin ajan!

Taittele Swiss Clinic Hand Dry Mask -naamio varovasti takaisin pakkaukseensa. Naamiota voi käyttää kolme kertaa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Cetyl Alcohol,Stearic Acid,Glyceryl Stearate,Caprylic/Capric Triglyceride,Cetearyl Olivate,Sorbitan Olivate,Tocopherol,Caprylyl Glycol,Sorbitan Oleate,Ethylhexylglycerin,Tocopheryl Acetate,Hydrogenated Vegetable Oil,Hydrogenated Soybean Oil,Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,Myristyl Alcohol,Persea Gratissima (Avocado) Oil,Plankton Extract,Cetyl Ricinoleate,Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract,Butyrospermum Parkii (Shea) Butter,Camellia Oleifera Seed Oil,Spilanthes Acmella Flower Extract,Palmitoyl isoleucine

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.