Flawless
Flawless Face Rechargeable

(6 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
37,90 € Suos. hinta 64,50 €
37,90 € Suos. hinta 64,50 €
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Tuotetiedot

FINISHING TOUCH FLAWLESS NEXT GENERATION

POISTAA KARVAT HELLÄVARAISESTI MISTÄ TAHANSA!

Maailmanlaajuinen menestys, joka on myynyt jo miljoonia kappaleita kevään 2018 lanseerauksensa jälkeen – Flawless Finishing Touch! Alkuperäinen Flawless Finishing Touch sisältää viimeisintä tekniikkaa hellävaraiseen ja kivuttomaan ei-toivottujen ihokarvojen poistoon. Kaikissa sarjan tuotteissa on 18 karaatin kullalla päällystetty, hypoallergeeninen ja dermatologisesti testattu ajopää, jonka ansiosta punoitusta tai ihoärsytystä ei ilmene. Kaikki Flawless tuotteet ovat ergonomisesti muotoiltuja ja antavat mikroskooppisen tarkkuuden.

SARJAN MUUT TUOTTEET FINISHING TOUCH

Helppoa ja vaivatonta ei-toivottujen ihokarvojen poistoa koko keholta. Kaikki Flawless Finishing Touch -sarjan tuotteet ovat ihotautilääkärien testaamia ja hyväksymiä. Hypoallergeenisen 18 karaatin kullalla päällystetyn ajopään ansiosta kaikki Flawless -tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Erittäin tyylikäs. Todella vaivaton. Supernopea.

NR. 1 NAISTEN KARVANPOISTOON

Tuotenumero: 92541

Katso lisää vastaavia kuin Flawless Face Rechargeable

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut